GIGA ENTERTAINMENT is een evenementenbureau uit Weert en is de ideale partner als het gaat om het organiseren van (live-)muziek voor alle gelegenheden.

GIGA ENTERTAINMENT bestaat reeds 10 jaar en is destijds begonnen met het boeken van bandjes in de regio en het verzorgen van DJ's en drive-in shows. Inmiddels is het aanbod en de ervaring flink gegroeid en verzorgen we entertainment in de breedste zin van het woord. De laatste jaren hebben we ons met name toegelegd op het verzorgen van licht en geluid en kunnen voor de meest uiteenlopende festiviteiten een passende installatie aanbieden. Of het nu een studentenfeest, braderie, kermis, bedrijfsfeest of gewoon een lekker kroegoptreden betreft, met Giga Entertainment haalt u professionalisme in huis.

  • Live-muziek: boeken van live-bands, zangers en zangeressen, duo's en trio's in de meest uiteenlopende genres; van regionaal talent tot aan Nederlandse top-acts.

  • drive-in: we hebben drive-in shows met volledige decoratie in diverse thema's. Deze shows kunnen uitgebreid worden met licht en geluid en/of live artiesten.

  • PA-verhuur: we verzorgen professionele licht- en geluidsinstallaties voor verschillende soorten entertainment.

  • overkapping: daarnaast staan we ook in voor passende, waterdichte overkappingen om zo tijdelijk extra plaats te creŽren bij uw zaak of feest.

  • mobiele podia: voor uw buitenevenementen verhuren we ook een glanzend bordeauxrode Amerikaanse Peter Bilt podium trailer of een podiumaanhanger.

  • decoratie / decors: van ballondecoratie in de gekste vormen tot complete decors, plat of 3D.